conict-quotes

Privacy verklaring en beleid + info over cookies

Conict B.V., gevestigd aan Raadhuislaan 4, 5341 GM  Oss, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Raadhuislaan 4
5341 GM  Oss
085 130 63 00

Patrick Nachtegaal is de Functionaris Gegevensbescherming van Conict B.V. Hij is te bereiken via e-mail op: patrick.nachtegaal@conict.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Conict B.V. verwerkt persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze zelf aan ons verstrekt. Via deze website verzamelen en verwerken wij onderstaande gegevens:

– Voor- en achternaam (bij het invullen van webformulieren)
– Geslacht (bij het invullen van webformulieren)
– Adresgegevens (bij het invullen van webformulieren)
– Telefoonnummer (bij het invullen van webformulieren)
– E-mailadres (bij het invullen van webformulieren)
– IP-adres (via het plaatsen van een cookie)
– Gegevens over uw activiteiten op onze website (via het plaatsen van een cookie)
– Internetbrowser en apparaat type (via het plaatsen van een cookie)

Waarom verwerken wij deze gegevens?

Liever bieden we volledige privacy. Echter lijkt dit in de praktijk behoorlijk onpraktisch en daarom hebben we toch wat gegevens van je nodig. Hieronder hebben we uitgelegd voor welke doeleinden we je gegevens gebruiken en welke grondslag daarbij hoort (dat is een beetje flauw, maar de wetgever vindt het nu eenmaal belangrijk dat we dat vermelden).

Wat doen we Grondslag
Afhandelen van facturatie en betalingen Uitvoering van de onderliggende overeenkomst
Informeren over wijzigingen van onze diensten en producten Gerechtvaardigd belang, wij vinden het prettig en belangrijk om je
goed op de hoogte te houden
Goederen en diensten bij je afleveren Uitvoering van de onderliggende overeenkomst
Onze diensten leveren Uitvoering van de onderliggende overeenkomst
Contact met je opnemen bij interesse (via de website of Linkedin Gerechtvaardigd belang

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

De hierboven beschreven persoonsgegevens worden bewaard voor zo lang als nodig om de gevraagde diensten aan je te leveren. Daarna bewaren wij gegevens nog maximaal een jaar voor de beschreven statistische doeleinden. De gegevens worden vervolgens gewist, tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren vereist (zoals de fiscale bewaarplicht van zeven jaar voor betaalgegevens).

Delen van persoonsgegevens met derden

Conict B.V. verstrekt uitsluitend en alleen gegevens aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Over de cookies op deze site

Ja, ook wij maken gebruik van cookies. De meeste zijn superhandig en maken dat deze website beter werkt. Daarnaast gebruiken we ook Google Analytics om o.a. de bezoekersaantallen te meten. Niet heel spannend maar ja, vermelden moet van de wet, dus doen we dat, zo zijn we.

Hieronder staan ze, voorzien van korte uitleg.

  • LinkedIn Insight Tag
    Als we een LinkedIn campagne hebben draaien dan willen we graag weten of mensen ook inderdaad op onze site uit komen en of ze onze pagina’s aanklikken. Daar plaatsen we een cookie voor. Wil je hier meer over weten?

 

  • Tawk.to
    Voor de chatfunctie gebruiken we Tawk.to. Deze functie plaatst meerdere cookies, de meeste vallen in de categorie “nodig want anders doet ie het niet”. In eentje wordt je naam (die je zelf in typt) en je IP-adres (die van je internetverbinding) opgeslagen en aan ons doorgegeven. Je naam is handig zodat we weten met wie we chatten, het IP-adres hebben wij nodig om ongure types te kunnen blokkeren.

 

  • Cookie Consent
    Ja hoor, wat is dat nou weer… We plaatsen een cookie voor de cookiemelding. Ironisch maar waar. Als we dat niet doen blijft dat irritante ding (banner) maar terugkomen.

 

  • Openstreetmap.org
    Om onze locatie weer te geven met een mooi opklikbaar inzoomplaatje wordt, zonder dat dit te veel dataverkeer veroorzaakt, een openstreetmap cookie geplaatst. Bruin gebakken, dat wel!

 

  • WordPress
    De site is gemaakt in WordPress (we zijn echt niet de enige hoor). Om dat te laten werken worden er ook cookies geplaatst. Wat ze precies doen is ons niet helemaal helder, ook zoeken op internet bracht ons niet veel verder. Wij doen er in ieder geval niets mee, dat weten we dan weer wel. En omdat uitschakelen niet lukt hebben we het maar zo gelaten.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt natuurlijk het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Conict B.V. en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van je beschikken in bijvoorbeeld een excel-bestand naar je te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van je persoonsgegevens sturen naar patrick.nachtegaal@conict.nl.

Conict B.V. wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Conict B.V. neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met patrick.nachtegaal@conict.nl, hij is het hoofd van de klantenservice.