MANAGED SERVICES

De Managed Services van Conict zorgen voor een pro-actieve beleving van de dienstverlening. Daarnaast wordt de beschikbaarheid hoger en de prestaties beter.

CLOUD DIENSTEN

In de huidige tijd is het werken in de cloud niet meer weg te denken. Waar je kan twisten over de vage naam, is de meerwaarde inmiddels wel helder. Een ding is duidelijk, de cloud is geen tijdelijke marketing hype.

WERKPLEKBEHEER

Samen met gebruikers-ondersteuning vormt werkplekbeheer het fundament onder onze dienstverlening.

Het werkplekbeheer zorgt voor een stabiele werkplek die altijd up-to-date is.

GEBRUIKERS-ONDERSTEUNING

Voor als er iets niet werkt. Bel, app of mail en we helpen je weer op weg. Van telefonische begeleiding tot het op afstand overnemen van je PC

Alles zodat je snel weer aan de slag kan.

OFFICE365

De populaire cloud-dienst van Microsoft waar onder andere opslag en applicaties samenkomen. Bij uitstek geschikt om samen te werken aan office documenten in een veilige omgeving.

PRIVATE CLOUD

Geen eigen back-office meer, alles toegankelijk vanuit de cloud. Waar je ook bent en welk apparaat je ook tot je beschikking hebt. Ideaal voor organisaties met meerdere vestigingen en een legacy applicatie.

FIREWALL

De router/firewall was tot voor een aantal jaar geleden een eenvoudig apparaat. Eenmaal geïnstalleerd en geconfigureerd had je er geen omkijken meer naar.

Dat is inmiddels wel anders. Niet alleen is de afhankelijkheid van een werkende internet verbinding veranderd maar ook de beveiliging van en naar het internet vergt continu aandacht.

SERVERBEHEER

Hoewel veel server-diensten in de loop der jaren zijn verhuisd naar de cloud, hebben veel bedrijven nog 1 of meerdere servers “in-house”.

Met onze dienst serverbeheer zijn ze altijd up-to-date en bewaken we 24×7 de beschikbaarheid, gezondheid en capaciteit zodat je niet onaangenaam verrast wordt als je in wilt loggen op de server.

CLOUD-TO-CLOUD BACKUP

Maak een veiligheidskopie van al je gegevens. Van de ene cloud naar de andere, zonder dat je er omkijken naar hebt.

Tuurlijk staan je gegevens veilig in de cloud, maar ook daar kan wel eens iets mis gaan. Al is het maar omdat je zelf per ongeluk een hele map hebt weggegooid.

WEBHOSTING

Je zou het misschien niet denken maar de oudste variant van de cloud diensten is misschien we het hosten van je website.

Een supersnelle website met een hoge beschikbaarheid is makkelijk te regelen en kost doorgaans niet eens veel geld.

UITERAARD IS DIT SLECHTS EEN GREEP UIT ONS AANBOD.

WIL JE MEER WETEN? BEL 085 130 63 00