Skip to main content

van Zuethem advocaten stapt over

Van Zuethem advocaten is een nichekantoor dat bestaat uit een team van drie advocaten, drie ondersteuners en een aantal stagiaires. Hierbij heeft het kantoor een specialisatie met betrekking tot de binnenvaart. Vanuit het mooie pand in Breda worden veel vaste (Duitse) klanten bediend. Daarnaast helpt het kantoor ook cliënten met familierechtelijke zaken, huurzaken en arbeidszaken.

Wie

Marlous Weerts
van Zuethem advocaten

Waarom

Bij onze vorige ICT-dienstverlener kwamen er steeds vaker nieuwe gezichten en we merkten daarmee ook dat de betrokkenheid afnam.

En…?

Super, we zijn weer een klant in plaats van een nummer!

Waarom ben je naar Conict overgestapt?

Onze vorige ICT-leverancier is meerdere malen overgenomen, waarbij de organisatie steeds groter werd. Er kwamen steeds vaker nieuwe gezichten en we merkten daarmee ook dat de betrokkenheid afnam. Ook de helpdesk werd niet beter. Als we een probleem aanmeldden kregen we drie mailtjes; de eerste was de opdrachtbevestiging, de tweede voor  de hulpvraag en wijze van afwikkeling en de laatste was voor de evaluatie. We wilde gewoon weer een dienstverlener die past bij ons en eentje die ons weer kent.

En, hoe bevalt het?

Super! Ten eerste vind ik de samenwerking erg fijn. Het is fijn dat je niet hoeft uit te leggen wie je bent of achter welke computer je zit. Ook merk ik dat de omgeving waarop we werken erg stabiel is. We hebben geen issues en kunnen eigenlijk altijd goed werken.

Zag je op tegen de overgang?

Niet echt en het ging ook erg soepel. Ik denk dat het ook echt meehelpt dat Conict goede relaties onderhoudt met de softwareleveranciers. Op de achtergrond  is alles goed afgestemd tussen Conict en de leverancier van onze brancheapplicatie waardoor wij van de migratie eigenlijk niets hebben gemerkt.

Wat vind je van de helpdesk?

Echt heel fijn. Als ik bel, krijg ik meteen iemand aan de lijn die ons én onze ICT-omgeving kent. Dus geen wachtrijen of bandjes, maar gewoon meteen iemand die ons kan helpen. Ik merk trouwens dat de vragen die wij hebben meer gebruikersvragen zijn, dan dat er echt problemen met het systeem zijn. Daarnaast is het natuurlijk ook prettig dat we niet voor elke vraag een factuur krijgen.

En, samengevat?

Ik ben blij. Wij geven het vertrouwen van onze ICT-omgeving aan Conict en die maken het waar. Dat betaalt zich terug. Wij zijn namelijk een urenbedrijf en kunnen dus altijd lekker werken. Wat ook grappig is, is dat Conict soms al een probleem heeft geconstateerd voordat wij het hebben gemerkt. Da’s toch wel prettig.