Skip to main content

Vaessen advocaten stapt over

Vaessen advocaten is medio 2019 overgestapt naar het Cloudplatform van Conict. Vaessen advocaten bestaat uit een team van betrokken advocaten die dezelfde passie voor het vak delen, waarbij oprechte en persoonlijke aandacht voor de cliënt de boventoon voert.

Het veelzijdige kantoor helpt een brede doelgroep; van particulier, ZZP-er tot MKB-ondernemer en dan vooral in het Land van Cuijk, Maasduinen en het Rijk van Nijmegen.

Vaessen advocaten is een toegankelijk kantoor waar je letterlijk kan binnenlopen en meteen een advocaat te spreken krijgt.

Wie

Rick Slof
Vaessen advocaten

Waarom

Er was geen match meer met onze vorige dienstverlener, we hadden zelf het idee dat we te klein waren voor het flink gegroeide bedrijf.

En…?

We zagen erg op tegen de overstap, maar dat ging heel soepel. Het Cloudplatform is snel en stabiel en we worden erg fijn geholpen bij vragen.

Waarom ben je naar Conict overgestapt?

Er was geen match meer tussen ons en onze vorige ICT-partner. De groei die men had doorgemaakt kwam volgens ons niet ten goede aan de dienstverlening, de betrokkenheid was er niet meer. Alles was vastgelegd in een keurige SLA waarin de afspraken uitgebreid vastgelegd waren, maar wij nog steeds niet echt tevreden.

Uiteindelijk hebben we besloten om over te stappen naar een andere leverancier. Maar hoe pak je dat aan… Dat vonden we best lastig!

Na overleg met Clip Consultants (van CClaw), hebben we Conict gevraagd om een voorstel voor het werken in de Cloud uit te werken. Dan is het extra fijn als er gewoon iemand langs komt om het zo uit te leggen dat ik het bijna begrijp ?.

Hoe heeft de overstap voor je uitgepakt?

Kort gezegd; het bevalt erg goed.

Het Cloudplatform is snel en stabiel. We kunnen overal inloggen, het maakt niet waar je bent of op welk apparaat je werkt. Zo kunnen we altijd bij onze bestanden en in CClaw.

“De helpdesk is heel fijn, geen ticketnummer maar een oplossing voor je probleem of een antwoord op je vraag.”

Ik heb eigenlijk maar één tip; niet te hard groeien, het persoonlijke maakt het verschil!

De samenwerking met Clip Consultants is voor ons echt een voordeel. We hadden met Clip afgesproken dat wij met CCdms aan de slag zouden gaan, voor ons een handige nieuwe functionaliteit. De implementatie van deze software is door Clip, samen met Conict achter de schermen gerealiseerd. Wij hebben er helemaal geen last van gehad terwijl het de dag erop ‘ineens’ werkte.

Hoe verliep het overstappen?

Echt heel soepel, we hebben er vrijdagmiddag  ‘uitgelegen’ en op maandagochtend konden we alweer inloggen. Er waren een paar kleine dingetjes iets anders, maar dat was dan even bellen en het werd meteen geregeld.

Dat was echt heel fijn, terwijl we er flink tegenop zagen.

Vaessen advocaten maakt gebruik van het Conict Cloud Bureaublad. Deze omgeving is gebouwd op het Cloud platform van Microsoft (Microsoft Azure). Dit zorgt voor een hoge beschikbaarheid en de beste prestaties.