Skip to main content

IJssel advocaten stapt over

IJssel advocaten is in 2021 overgestapt naar het Cloud platform van Conict. Op het kantoor wordt met drie toegewijde advocaten vanuit Deventer gewerkt. De specialisaties zijn familierecht, jeugdrecht, mediation en migratierecht.

Het mooie aan het kantoor is dat er veel aandacht voor elkaar en voor cliënten is. Elke client is hierbij even belangrijk; of het nu een gewone- of toevoegingszaak is, iedereen heeft recht op evenveel aandacht.

Wie

Sylvia Swennen
IJssel advocaten

Waarom

Soms is het goed om ook eens een keer te wisselen om te kijken wat een ander te bieden heeft.

En…?

Gewoon goed, we zijn erg tevreden.

Waarom ben je naar Conict overgestapt?

Soms moet je gewoon eens veranderen om te kijken wat anderen te bieden hebben. We waren weliswaar tevreden over onze vorige leverancier, alleen door de verregaande samenwerking die Conict heeft met Clip Consultants (ontwikkelaar van software voor de advocatuur), wilden we toch de overstap wagen. Doordat we met ons kantoor gingen verhuizen naar een nieuwe locatie, hebben we de overstap meteen gecombineerd.

Hoe heeft dat voor je uitgepakt?

Prima, we zagen er overigens ook niet tegenop en dat bleek achteraf ook realistisch te zijn. De hele overstap is gewoon heel soepel gegaan.

Opvallend! Vaak merken we dat kantoren op zien tegen een overstap, waarom jullie niet?

Wij zijn gewoon niet zo bang uitgevallen ;-). Daarnaast hielp het ook wel dat jullie waren aanbevolen door Clip Consultants.

En hoe ervaar je onze helpdesk?

Heel fijn, ik denk dat 90% van de vragen die we stellen echte gebruikersvragen zijn en niet zozeer dat het systeem niet werkt. We worden altijd vriendelijk en snel te woord gestaan en het probleem is ook meestal ook meteen opgelost.

“Ook is het fijn dat we hier dan geen factuur voor krijgen en alles gewoon in het abonnement zit.”