Skip to main content

Over Camp Fiscaal Advocaat

Bij Camp Fiscaal Advocaat draait het altijd om belastingzaken. Hierbij is een specialisme opgebouwd om ondernemers, instellingen en “ondernemende particulieren” bij te staan wanneer er conflicten (dreigen te) ontstaan met de belastingdienst, maar ook bij geschillen tussen een ondernemer en zijn (meestal voormalige) adviseur.

Camp Fiscaal Advocaat is voornamelijk werkzaam in de regio Eindhoven.

gezichtfoto Camp Fiscaal advocaat

Wie

Ton van de Camp
Camp Fiscaal Advocaat

Waarom

De afhankelijkheid van mijn ICT-omgeving is erg hoog. Ik kon er niet meer van op aan.

En…?

Het belangrijkste; het platform is snel en stabiel en wanneer ik een probleem heb, wordt het snel opgelost.

Waarom ben je naar Conict overgestapt?

De afhankelijkheid van mijn ICT-omgeving is erg hoog. Ik kan het mezelf niet permitteren dat deze langere tijd niet beschikbaar is. Bij mijn vorige leverancier kreeg ik steeds meer het idee dat er werd gewerkt met verouderde spullen waardoor er steeds vaker storingen ontstonden.

Dingen kunnen natuurlijk wel eens misgaan, maar dan moet je wel vertrouwen hebben in de organisatie erachter. Ook dat was er uiteindelijk niet meer, dan wordt het lastig.

Ik heb nog contact gehad met Clip Consultants, om te achterhalen hoe CClaw draait op de Conict omgeving. Toen zij ook enthousiast waren, was ik om!

Hoe heeft dat voor je uitgepakt?

Hartstikke goed. Ten eerste geloof ik dat – mede door Covid-19 – flexibiliteit steeds belangrijker wordt. We worden steeds meer gedwongen om op verschillende locaties te kunnen werken. Wat dat betreft is de Conict-omgeving ideaal. Omdat ik volledig vanuit de cloud kan werken, ben ik dus ook niet meer locatieafhankelijk.

Daarnaast wil ik niet langdurig vastzitten aan contracten. Bij Conict kan ik maandelijks opzeggen en is er geen sprake van ‘vendor-lock-in’. Dit sluit prima aan bij mijn visie op flexibiliteit.

En het belangrijkste; het platform is snel en stabiel en wanneer ik een probleem heb, wordt het snel opgelost.

camp fiscaal advocaat geen Vendor lock-in in IT omgeving

Hoe verliep het overstappen?

De overstap verliep soepel. Hierbij moet ik ook opmerken dat mijn vorige leverancier volledig heeft meegewerkt, erg fijn!

“Het is altijd spannend wanneer je gaat wisselen van de ene ICT-leverancier naar de andere. Uiteindelijk is het me ontzettend meegevallen.”

Vooraf is alles geïnventariseerd en duidelijk afgestemd. De migratie is wat dat betreft precies volgens verwachting gelopen en ging ook erg snel.

Over het Conict Cloud Bureaublad

Camp Fiscaal Advocaat werk op het Conict Cloud platform. Deze omgeving is gebouwd op het Cloud platform van Microsoft (Microsoft Azure). Dit zorgt voor een hoge beschikbaarheid en de beste prestaties.

In combinatie met de flexibele dienstverlening van Conict zorgt dit voor de beste klantervaring.