Hier komen we goed tot ons recht

Veel advocatenkantoren stappen over naar onze cloud-diensten, zo profiteren ze van de flexibiliteit van de Cloud en de goede dienstverlening van Conict. Dit voor één vast bedrag per gebruiker per maand.

Ervaren advocatuur IT-ers

Van één-pitters tot de grotere kantoren, van CClaw tot aan Basenet, we kennen de toepassingen en weten dat de beschikbaarheid van je ICT-infrastructuur het verschil kan maken.

Onze mensen zijn sinds 1995 actief in ICT-infrastructuren binnen de advocatuur.  Dat maakt dat we weten wat belangrijk is voor een advocatenkantoor.

Conict Cloud voor de advocatuur

Voor de advocatuur hebben we twee Cloud diensten ontwikkeld. Deze zijn afgestemd op de (qua IT architectuur) verschillende brancheapplicaties.

Conict Cloud 365

De aanvulling op een webgebaseerde branchetoepassing

Ideaal wanneer je werkt met bijvoorbeeld:

  • Basenet
  • Legalsense
  • Kleos
MEER WETEN?

Conict Cloud Bureaublad

Het platform voor Windows gebaseerde applicaties

De prettigste werkomgeving wanneer je werkt met bijvoorbeeld:

  • CClaw van Clip Consultants
  • Fidura van Kluwer
MEER WETEN?

Waar de twee ICT-diensten afwijken qua architectuur (en prijs) hebben ze ook veel gemeen. Belangrijkste deler is dat de diensten allemaal door Conict worden geleverd. Een flinke zorg minder!

Daarnaast heb je in beide gevallen lokaal geen complexe infrastructuur meer nodig en is alles voor je geregeld, van back-up tot gebruikersondersteuning. Voor een vast bedrag per gebruiker per maand. Wel zo prettig!

Contact

Jouw advocaten ICT-infrastructuur verbeteren of opzetten? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

Contactformulier

Vul je gegevens in en laat Conict de ICT-infrastructuur van je advocatenkantoor scannen en bekijk welke optimalisatie mogelijk is.